Říjen přináší knižní novinky...

22.10.2023 21:12

Milí čtenáři, již tento týden se v naší knihovně můžete těšit na knižní novinky.

Z českých autorů se můžete těšit na historika, publicistu a autora historických románů a detektivek Vlastimila Vondrušku a jeho dvě knihy Černá lilie a Katův odkaz, na českou autorku románů pro ženy Radku Třeštíkovou a nebo na druhou knihu Jany Bernáškové "Koloušek".

Co se musí stát, aby se z nejhoršího léta stalo to nejlepší?  - to se dozvíte v knize "Velké léto" autora Ewarda Arenze, v knihovně nám přibyde i jeho další velmi populární kniha "Staré odrůdy".

Trilogie románů pro ženy od Anny Savas - "Tajemství v nás", "Sny v nás" a "Naděje v nás".

Na čtenáře čeká také 5. a 6. díl oblíbené série Panský dům.

Panský dům - Bouře - Augsburg 1935. Nad Německem se stahují mračna k velké  bouři a má to dalkosáhlé důsledky i pro rodinu Melzerových a jejich milovaný rodinný dům.

Panský dům - Návrat - Augsburg 1930. Marie a Paul Melzer jsou šťastní a jejich láska je silnější než kdy jindy. Ale kvůli globální ekonomické krizi a obtížným dobám musí Paul bojovat o přežití své textilní továrny.

Nezapomínáme ani na malinké čtenáře, kteří mohou společně s rodiči zavzpomínat u knížky Doktor Bolíto a večer si pak přečíst např. Nejkrásnější pohádky na dobrou noc nebo příběhy Hopsalky Skřivánkové.

Je toho ale mnohem víc, navštivte nás a dozvíte se o všech novinkách ...Budeme se těšit!

Kontakt

Místní knihovna v Návojné Místní knihovna Návojná
Návojná 101
763 32 Nedašov
knihovna.navojna@seznam.cz