Děti z mateřské školy prožily hravé dopoledne v obecní knihovně

08.12.2021 15:03
V úterý 30.11.2021 navštívily obecní knihovnu děti z mateřské školy i se svými paní učitelkami a paní ředitelkou. Všichni se společně začetli do knížek, vytvořili výzdobu do knihovny, zazpívali si a užili si tak krásné dopoledne!
 
Úterý 30.11.2021 bylo pro nás nevšední. Navštívili jsme totiž knihovnu v Návojné, která sídlí v budově Obecního úřadu Návojná. Přivítala nás nová knihovnice, paní Dana Macharová a ukázala nám, co to vlastně knihovna je a proč tu lidé chodí.
Tady bylo knížek! Pro děti, pro mámy i táty! Ty pro děti byly skvělé - Ledové království, Tlapková patrola, Krteček a jiné pohádky.
A protože se blíží Mikuláš, paní knihovnice nám přečetla z knížky O hodném čertovi. My jsme jí zase zazpívali písničky o mikulášské družině a básničku o čertech a andílcích. Společně jsme slepili dlouhý vánoční papírový řetěz a knihovnu vyzdobili.
Také jsme si pochutnali na mikulášských perníčcích, které paní Macharová pro nás upekla.
V knihovně se nám moc líbilo, a možná se do ní i přihlásíme, abychom si mohli půjčovat ty krásné knížky nebo zajímavé společenské. Text: Bc. Iva Nováková, ředitelka MŠ

 

 

Kontakt

Místní knihovna v Návojné Místní knihovna Návojná
Návojná 101
763 32 Nedašov
knihovna.navojna@seznam.cz